Nieuws

Lees landelijke nieuwsartikelen of nieuwsartikelen per JINC regio

Het gesprek met Rutger Ploum werpt een inspirerend licht op de missie van JINC en de voortdurende strijd voor kansengelijkheid in Nederland. Zijn toewijding aan het ondersteunen van jongeren en het bevorderen van inclusiviteit biedt hoop voor een toekomst waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen om hun potentieel te vervullen.

Lees meer
Lees meer over Een blik op JINC en kansengelijkheid

Steeds vaker wordt er gezocht naar oplossingen waarin wordt aangesloten op de sociale ambities en betrokkenheid van bedrijven. Soms omdat het moet vanuit aanbestedingen en vaak gelukkig ook omdat het leuk en goed is. Deze zogeheten social-return afspraken spelen ook bij partners van JINC. Een van hen is het GVB. Lees hierover hoe zij invulling eraan geven.

Lees meer
Lees meer over Hoe kan je JINC inzetten voor Social Return?

In 2019 deed Azra Dogan mee aan JINC Baas van Morgen. Voor één dag mocht ze de touwtjes in handen nemen bij vakbond FNV. 5 jaar later loopt Azra stage bij datzelfde FNV en vertelt ze met passie over HR, arbeidsrecht en haar toekomst bij de vakbond.

Lees meer
Lees meer over Azra’s reis van JINC Baas van Morgen tot HR-professional bij FNV

Wat zijn we trots en blij dat ze meedoen! Hierbij de deelnemende bedrijven en Bazen van Vandaag van JINC Baas van Morgen 2024. Zij staan op 6 juni 2024 hun stoel af aan een leerling van de basisschool of het vmbo.

Lees meer
Lees meer over Zij doen mee aan JINC Baas van Morgen 2024

Op donderdag 6 juni 2024 is het weer zover: dan nemen leerlingen door heel Nederland voor de tiende keer voor één dag plaats op de stoel van een CEO, directeur of politicus tijdens JINC Baas van Morgen.

Lees meer
Lees meer over JINC Baas van Morgen: 10e editie op 6 juni 2024!

Na twee decennia van toewijding aan kansengelijkheid onder jongeren kondigt directeur Daniël Roos zijn vertrek aan bij JINC, de organisatie die hij twintig jaar geleden oprichtte.

Lees meer
Lees meer over Daniël Roos kondigt vertrek aan bij JINC