Partners, overheid en fondsen

Onze financiers

JINC is een non-profit organisatie die grotendeels wordt gefinancierd door het bedrijfsleven.

Het bedrijfsleven staat jaarlijks garant voor pakweg 60% van onze financiën. Inmiddels hebben ruim 850 bedrijven en instellingen zich als partner verbonden aan JINC. Hun structurele bijdrage zorgt ervoor dat JINC niet afhankelijk is van subsidies en dat de projecten continuïteit kennen.

Daarnaast komt ongeveer 20% van onze inkomsten uit fondsen. Deze bijdragen worden voornamelijk gebruikt voor het uitrollen van JINC-activiteiten naar andere steden, opschaling en het ontwikkelen van nieuwe projecten. Tenslotte dekt JINC de begroting per vestiging met bijdragen van steden, stadsdelen en gemeenten (20%).

De bedrijven en instellingen die zich als partner* verbinden aan JINC, dragen financieel bij en stellen daarnaast hun medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. Ook meedoen met je bedrijf?

*Partners: leden, subsidiënten en samenwerkende organisaties ((semi)overheidsinstellingen en woningbouwcorporaties) van JINC.

Onze landelijke partners en fondsen

Onze regionale en lokale partners en fondsen

Naast ondersteuning van de landelijke partners ontvangen onze vestigingen ondersteuning van regionale en lokale partners. Bekijk de partners voor:

 

Partners voor JINC Brabant

Partners voor JINC Flevoland

Partners voor JINC Haaglanden-Leiden

Partners voor JINC Limburg

Partners voor JINC Noord

Partners voor JINC Noord-Holland

Partners voor JINC Oost

Partners voor JINC Rijnmond

Partners voor JINC Utrecht