Gelijke kansen

Het is in Nederland niet vanzelfsprekend dat ieder kind dezelfde kansen krijgt. Sterker nog: de kansenongelijkheid onder jongeren is de laatste jaren groter in plaats van kleiner geworden. Het is en blijft daarom belangrijk om te investeren in kwetsbare kinderen in Nederland.

Overweeg je (een deel van) je erfenis nalaten aan JINC? Dan kun je er zeker van zijn dat we je geld goed besteden. Dit doen we door kinderen uit wijken met veel armoede en weinig rolmodellen te helpen bij de ontwikkeling van hun talent. Concreet: we vergroten hun woordenschat, hun kennis van de arbeidsmarkt en hun inzicht in de eigen kwaliteiten, we verbreden hun horizon en we trainen hen op het gebied van plannen, solliciteren, sociale vaardigheden op de werkvloer en ondernemen.

Zo laat je na aan JINC

Om na te laten aan JINC moet je een testament opmaken. Je kiest uiteraard zelf welk deel van de erfenis je aan ons nalaat en hoe je ons in je testament opneemt. De verschillende mogelijkheden op dit gebied kun je het beste met een notaris bespreken.

Als je je erfenis een specifieke bestemming wilt geven, bijvoorbeeld een bepaald project of een specifieke regio, kan je altijd even contact opnemen. Dan kijken we samen hoe je deze wens het beste kunt laten vastleggen.

Belastingvrij

Je nalatenschap gaat voor 100% naar JINC. We hoeven namelijk geen erfbelasting te betalen over het bedrag dat je ons nalaat.

Persoonlijk advies

Wil je weten wat je nalatenschap voor kinderen kan betekenen? Heb je vragen over het opnemen van JINC in je testament of wil je hier geheel vrijblijvend over van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Daphne van Dijk. Zij neemt graag de tijd om over je wensen te praten.