Training – Evalueren

(10 minuten)

 

Mijn JINC – vrijwilliger – Sollicitatietraining

De terugblik aan het eind van de les is belangrijk om de materie goed te laten beklijven. Bekijk met de leerlingen dus nog één keer de posters en bespreek de belangrijkste observaties.

Na de terugblik is het tijd om de certificaten uit te delen die je na aankomst op school hebt gekregen, met daarop een handtekening van jou en je mede-trainer. Vraag de leerlingen om op de achterkant van hun certificaat per thema op te schrijven wat voor hun de belangrijkste tips waren.

Deel als laatste de QR-codes uit die de leerlingen en de docent mogen invullen. Deze heb je per e-mail voorafgaand aan de training ontvangen. Bedank de leerlingen, complimenteer ze als ze het goed hebben gedaan en geef ze een hand wanneer ze het lokaal verlaten.

Tips

Zet alvast vóórdat de training begint jullie handtekeningen onder alle certificaten; hiermee bespaar je veel tijd tijdens de training!
De terugblik is een belangrijk onderdeel van de training, dus neem hier de tijd voor.

Na de training

Vul je het evaluatieformulier in die je op voorhand van ons hebt ontvangen. We hebben er veel aan als je dat invult: wij gebruiken jouw op- en aanmerkingen om de kwaliteit van het project te verbeteren. Ook vinden scholen het prettig om te weten hoe trainers het geven van de training ervaren.

Zijn er onduidelijkheden? Check de antwoorden op vaak gestelde vragen of bel/mail je contactpersoon van JINC!