Raad van Advies

JINC heeft in 2011 een Raad van Advies in het leven geroepen. Deze bestaat uit mensen die topposities bekleden in het bedrijfsleven of de politiek. De Raad van Advies heeft als taak het beleid, de strategie en de inhoudelijke keuzes van JINC te toetsen. De leden:

Annemarie Jorritsma
Meer informatie over: Annemarie Jorritsma

Annemarie Jorritsma

Voormalig Lid Eerste Kamer der Staten Generaal, voorzitter NVP

Annemarie Jorritsma, voormalig lid Eerste Kamer der Staten Generaal, bezet nu diverse voorzitterschappen en commissariaten, waaronder voorzitter NVP. Eerder was zij van 1994 tot 2002 respectievelijk minister van Verkeer en Waterstaat en Economische Zaken, en van 2003 tot 2015 burgemeester van Almere. Ook was zij zeven jaar voorzitter van de VNG.

Meer informatie over
Dertje Meijer
Meer informatie over: Dertje Meijer

Dertje Meijer

(Interim) CEO and Non-Executive, Associate Partner Boer & Croon

Dertje Meijer werkt ruim 30 jaar op topniveau bij zowel publieke als private bedrijven. Zij stond jarenlang als CEO aan het hoofd van Port of Amsterdam en is momenteel actief als interimbestuurder en toezichthouder bij o.a. Food Center Amsterdam, Groningen Seaports, NIWO en Teijin Aramid BV.

Meer informatie over
Maarten van Beek
Meer informatie over: Maarten van Beek

Maarten van Beek

sr. HR Director Retail Banking ING

Van oorsprong is Maarten organisatiepsycholoog, afgestudeerd in Leiden en heeft daarna zijn tweede master in Human Resource Development aan de Universiteit van Twente behaald. Hij begon zijn carrière bij Unilever, waar hij zowel als HRBP als in verschillende expertise gebieden gewerkt heeft. Zijn jaren bij Unilever brachten hem naar Helsingborg, Sao Paulo, Singapore en Londen. In 2010 stapte hij over naar Mölnlycke Health Care, een Zweedse producent van medische apparatuur, waar hij vanuit Göteborg eindverantwoordelijk werd voor HR en Corporate Communicatie. Sinds 2016 was Maarten van Beek eindverantwoordelijk voor de HR bij ING Nederland. En tegenwoordig senior HR Director Retail Banking ING.

Meer informatie over