Raad van Advies

JINC Haaglanden-Leiden

JINC Den Haag heeft sinds 2019 een Raad van Advies, bestaande uit vijf prominente Haagse bestuurders. Zij komen vier keer per jaar bijeen om te spreken over relevante ontwikkelingen en initiatieven rondom JINC. De leden van de Raad van Advies hebben diverse achtergronden en werkvelden en zetten hun eigen netwerk in ten gunste van JINC Den Haag.

Foto-Henk-de-Jong-JINC-Website-RVA-DH
Meer informatie over: Henk de Jong

Henk de Jong

Algemeen directeur van adviesbureau PBLQ

Henk is bestuurskundig adviseur, ondernemer, toezichthouder en voormalig ’topambtenaar’ (onder andere bij gemeenten Rotterdam en Amsterdam en de Nationale Politie). Hij bestuurde eerder ook twee MBO/VMBO instellingen. Waarom lid van RvA JINC Den Haag? “Henk heeft veel te danken aan goed onderwijs en aan bijzondere mensen die hem tijdens schooltijd en ook lang daarna adviezen gaven, ervaringen lieten opdoen en extra kansen boden. Zo lukte het om mooi en relevant werk te kunnen doen. En daarom is hij ook graag verbonden aan JINC. Omdat JINC juist dat soort extra’s wil bieden voor alle jongeren.”

Foto-Mellanie-Linde-JINC-Website-RVA-DH
Meer informatie over: Mellanie Linde

Mellanie Linde

Hoofd Organisatie en Personeel bij het Ministerie van Financiën

Hiervoor werkte zij bij de Veiligheidsregio Haaglanden in verschillende rollen: bijv. als brandweercommandant in Zoetermeer, hoofd Communicatie en hoofd HRM. Daarbij vervulde ze operationele brandweerfuncties als (hoofd) officier van dienst en algemeen commandant. Mellanie is moeder van drie kinderen. Waarom lid van RvA JINC Den Haag? “Omdat JINC het blikveld verruimt. Voor iedereen.”

Foto-Michiel-Middendorf-JINC-Website-RVA-DH
Meer informatie over: Michiel Middendorf

Michiel Middendorf

General Manager at World Forum The Hague

Michiel is al meer dan 40 jaar gedreven actief in de horeca en hospitality. Waarom lid van RvA JINC Den Haag? “Bij World Forum Den Haag spelen we een actieve rol in het onderwijs van basisonderwijs tot beroepsonderwijs tot hogeschool. Educatie is binnen World Forum een van onze speerpunten. JINC gelooft dat elk kind talent heeft en dat is wat wij bij World Forum ook geloven, daarom staat mijn team altijd klaar om kinderen te helpen en te ondersteunen”

Foto-Arno-Peters-JINC-Website-RVA-DH
Meer informatie over: Arno Peters

Arno Peters

Voorzitter van het College van bestuur van VO Haaglanden

Momenteel is Arno Peters voorzitter van het CvB van VO Haaglanden met in totaal 10 VO-scholen in Den Haag en Rijswijk. Daarvoor was hij o.a. rector van verschillende scholen. Waarom lid van RvA JINC Den Haag? “JINC kan scholen en leerlingen prima ondersteunen bij allerlei activiteiten gericht op studie- en beroepskeuze. Daardoor draagt JINC in belangrijke mate bij het verbreden van de horizon van onze leerlingen. Vooral ook in het bestrijden van kansenongelijkheid kan JINC door haar activiteiten veel betekenen. En dat is belangrijk!”

Foto-Sam-Schoch-JINC-Website-RVA-DH
Meer informatie over: Sam Schoch

Sam Schoch

Voorzitter raad van bestuur van Middin

Sam Schoch werkte daarvoor o.a. als directeur bij het Erasmus MC en de Parnassia Groep. Waarom lid van RvA JINC Den Haag? “JINC gelooft in ieder kind en helpt bij het ontwikkelen van eigen talenten. Dat kan alleen met steun van vele bedrijven en organisaties en daar draag ik als lid van de raad van advies graag aan bij!”