DSW brengt JINC op het veld met Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar. Al twintig jaar prijkt de zorgverzekeraar op de shirts van voetbalclub Excelsior en sinds zes jaar stelt DSW ruimte op het shirt ter beschikking voor maatschappelijke organisaties. Dit jaar is de keuze dus gevallen op JINC. Bovendien zullen de Excelsior Foundation, de maatschappelijke tak van de voetbalclub, en JINC samen zorgen dat duizenden jongeren een stap voorwaarts zetten in het verzilveren van hun talenten. Samen willen de organisaties ervoor zorgen dat elk talent telt; op het veld én op de arbeidsmarkt.

De shirtsponsoring betekent niet alleen dat de naam van JINC op het shirt prijkt, maar ook een nauwe samenwerking met de Excelsior Foundation. Deze maatschappelijke tak van de voetbalclub bereikt met diverse maatschappelijke initiatieven, zoals het bevorderen van sportparticipatie, het stimuleren van gezonde levensstijlen en het bieden van kansen aan kwetsbare groepen, jaarlijks ruim 15.000 mensen die dat goed kunnen gebruiken.

JINC en de Excelsior Foundation delen het streven naar het creëren van gelijke kansen en het ondersteunen van jongeren om hun volledige potentieel te bereiken. Beide organisaties vragen aandacht voor hun gezamenlijke doel, willen daaraan nieuwe partners verbinden en donaties ophalen. Het komende jaar willen JINC en de Excelsior Foundation duizenden jongeren bereiken met nieuwe projecten die momenteel worden ontwikkeld. Door de krachten te bundelen, streven ze ernaar een blijvende impact te maken op het leven van deze jongeren.

Voor meer informatie over deze samenwerking, neem contact op met: Duco Ferwerda via dferwerda@jinc.nl