Voor Bedrijven

JINC werkt intensief samen met het bedrijfsleven. Zo’n 1000 bedrijven zetten hun medewerkers in als vrijwilliger en dragen (financieel) bij om de organisatie van de projecten mogelijk te maken. Om de activiteiten verder uit te kunnen bouwen is JINC altijd op zoek naar bedrijven die JINC financieel willen steunen en met hun medewerkers willen deelnemen in de projecten. Grote en middelgrote bedrijven kunnen partner worden van JINC. 

 

Partner worden

Door partner te worden van JINC geeft u jongeren meer kansen; ook als zij opgroeien in een omgeving waar dat minder vanzelfsprekend is. Daarbij vormen (v)mbo’ers over een paar jaar de grootste beroepsgroep van de economie, een belangrijke groep dus om nu al in te investeren.

Uw medewerkers kunnen deelnemen in projecten als coach of trainer. De ervaring is dat vreemde ogen dwingen en de expertise van professionals jongeren inspireert. Meedoen is bovenal leuk; het geeft veel inspiratie en energie. Daarnaast is het leerzaam en goed voor de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. JINC neemt u de volledige organisatie uit handen; van het inplannen met scholen tot uitgebreide briefings en begeleiding op locatie.

Partners zijn onderdeel van een exclusief netwerk van bedrijven en instellingen die zich hebben verbonden aan JINC en worden diverse malen per jaar uitgenodigd voor (partner)bijeenkomsten en borrels. Daarnaast wordt het logo van partners vermeld in communicatie-uitingen van JINC. Voor meer informatie neemt u contact op met Daniël Roos, droos@jinc.nl of 020 506 37 81.

 

Vrijwilliger worden

Als professional uit het bedrijfsleven kunt u, als uw bedrijf partner is van JINC, deelnemen in de projecten van JINC. Deelname aan de projecten gebeurt op vrijwillige basis. De projecten vinden plaats op werkdagen tijdens schooltijd. De tijdsinvestering verschilt van een dagdeel tot 6 bijeenkomsten à 2 uur. 

Uw kunt deelnemen als trainer aan het project Sollicitatietraining of WerkWijs, of als coach in Carrière Coach en Ondernemen doe je zo! Deze projecten vinden plaats op school. Daarnaast kunt u de deuren van uw bedrijf openstellen om een groepje leerlingen te ontvangen op Bliksemstage of TaalTrip. U leidt hen rond en laat hen een handje meehelpen, zodat ze echt kunnen ervaren wat het werk inhoudt. 

Beschikt u over een flinke portie inlevingsvermogen, heeft u affiniteit met (vmbo-)leerlingen en vindt u het leuk om met deze jongeren aan de slag te gaan? Geef u dan op als vrijwilliger bij een van onze projecten.