“Dit is immers de kern van wat wij doen”, vervolgt Daniël. “We vergroten de kansen van jongeren uit wijken met sociaaleconomische achterstand door hen in contact te brengen met professionals uit het bedrijfsleven, die hen op allerlei gebieden een steuntje in de rug geven.”

Interesse

Het gesprek met de Koning, dat plaatsvond voorafgaand aan de slotconferentie van JINC Baas van Morgen in Amsterdam, was voor iedereen een mooie ervaring. Daniël: “De koning toonde veel interesse en had een goed gevoel voor humor. Ik heb echt het idee dat iedereen zijn verhaal kon doen en dat hij daardoor een goed beeld van JINC kreeg”

Uiteraard zijn we erg blij met de partners die bij dit rondetafelgesprek wilden aanschuiven. Uit het onderwijs waren dat Tessel Huizinga (OBS De Zuiderpolder uit Haarlem), Ernst Andree (Hofstede College Den Haag), Ahmed Mahamed (College De Meer uit Amsterdam). En uit het bedrijfsleven ging het om Dora Mual (Hotel Casa Amsterdam), Gerda Schuddemat (Amsta), Inge Postma (ABN AMRO) en Michelle Bertholee (Albert Heijn). We danken hen voor hun inzet en betrokkenheid!