Voor het project Ondernemen doe je zo! is JINC Amsterdam hard op zoek naar coaches die jongeren mee willen nemen in de theorie en praktijk rondom ondernemen. Heb je feeling met de doelgroep? En lijkt het je leuk om jongeren nieuwe inzichten te bieden en te inspireren? Word dan coach voor Ondernemen doe je zo! Kennis van ondernemerschap is een pré, maar geen vereiste.

Hoe word ik voorbereid?
Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst vindt een briefing plaats en wordt vanuit JINC informatie gegeven over het project en de doelgroep. Je ontvangt daarnaast een handleiding waarin alle bijeenkomsten gedetailleerd staan beschreven. Ook ontvang je vóór iedere les een e-mail met instructies en informatie.

Geïnteresseerd?
Deelnemen aan Ondernemen doe je zo! als coach? Neem dan contact op met Saida Abbach via sabbach@jinc.nl of 020 506 37 85.

Over Ondernemen doe je zo!
Het programma Ondernemen doe je zo! geeft vmbo-leerlingen in zes tot acht bijeenkomsten een duidelijk beeld van het ondernemerschap.

Tijdens het programma maken de jongeren kennis met theorie en praktijk. Ze krijgen workshops in de klas over ondernemerschap, interviewen een ondernemer bij hen in de buurt, maken een bedrijfsanalyse en stellen een verbeterplan op. De leerlingen presenteren hun bevindingen tijdens een feestelijke slotbijeenkomst. Coaches uit het bedrijfsleven en zelfstandig ondernemers begeleiden de leerlingen tijdens het programma.