Die groei betekent dat we vanaf volgend jaar veel nieuw talent kunnen gebruiken. Tussen maart en mei 2019 zullen we mensen aannemen in tenminste 7 van de 10 volgende steden: Arnhem, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Dordrecht, Breda, Leiden, Zoetermeer, Delft en Alphen aan den Rijn.

Ik steun het streven van JINC om landelijk actief te zijn. Dan weet ik zeker dat alle jongeren aan de onderkant van de arbeidsmarkt worden bereikt.

Als je denkt dat jij een van deze JINC-vestigingen kan leiden, horen we dat echter graag nu al van je. Om de gang van zaken straks te bespoedigen, willen we namelijk zo vroeg mogelijk kennismaken met geschikte kandidaten voor de functie van vestigingsdirecteur/senior projectleider. Ook omdat er dan genoeg tijd is om geïnteresseerden één van onze projecten te laten bijwonen. Op die manier kun je immers het best inschatten of JINC en jij een goede match zijn.

Meld je aan

Ben je dus ondernemend, verbindend en commercieel? Heb je een sterke band met één van de betreffende regio’s? En het lijkt het je leuk een JINC-vestiging op te zetten en leiding te geven aan een (groeiend) team? Stuur dan je CV en een korte motivatie aan Mandy Jongejans via sollicitatie@jinc.nl. Als je wil, kun je van te voren een functieprofiel opvragen. Let op: het gaat om functies voor tussen de 16 en 32 uur per week, afhankelijk van de grootte van de stad en de fase van de uitbreiding. We horen heel graag van je!