Wij zoeken per 1 november 2018 een projectondersteuner voor 32 uur per week die nauwkeurig, actiegericht en zelfstandig is. Een organisatorisch talent dat gemakkelijk in een team kan werken, maar ook verantwoordelijkheid draagt voor eigen taken. Je bent in staat te schakelen tussen verschillende werkzaamheden (zowel ondersteunend als projectmatig) en kunt creatief omgaan met ad-hoc situaties.

Klinkt vast aantrekkelijk maar wat ga je nou eigenlijk bij ons doen? Een werkdag zou er zomaar zo uit kunnen zien:

Je begint de dag bij een bloemkweker, waar je de eerste Bliksemstage bijwoont. Dit bedrijf heb je vorige maand zelf geworven. Je kijkt mee naar het programma zodat je na afloop feedback kunt geven en de relatie kan versterken: wie weet is dit een potentiële partner voor JINC! Terug op kantoor ga je achter de pc aan de slag. Je maakt informatiepakketten voor vrijwilligers die binnenkort Sollicitatietraining geven. Je zorgt dat ze het juiste pakket met brieven en cv’s van de leerlingen, een handleiding en alle praktische informatie op tijd ontvangen. Aan het eind van de dag bel je twee scholen die deze week op Bliksemstage zijn geweest om hun eerste reactie te horen en om een afspraak in te plannen om te evalueren en de wensen voor volgend schooljaar bespreken.

Kortom, een uitdagende startersfunctie met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden!  Een veelzijdige baan dus waarin je je snel kunt ontwikkelen en mogelijk doorgroeien.

Wat ga je bij ons doen?

Je bent planner en organisator: je zorgt ervoor dat bedrijven en scholen goed zijn voorbereid op onze projecten. Je bent daarnaast boegbeeld en accountmanager; je bent het gezicht van JINC naar jouw contactpersonen bij scholen en bedrijven en onderhoudt deze relaties. Bovendien ben je een werver. Je enthousiasmeert vrijwilligers om deel te nemen aan de projecten en je spot kansen om het bedrijvennetwerk van JINC uit te breiden.

Daarnaast ben je onze administratieve rots in de branding: je zorgt ervoor dat informatiepakketten voor vrijwilligers en scholen tiptop in orde zijn, je verwerkt evaluaties van scholen en bedrijven, je verwerkt (contact)gegevens in ons CRM-systeem en assisteert het team met allerhande taken: van het maken van uitnodigingen voor events tot het inplannen van ons volgende team-uitje.

Wat biedt JINC jou?

 • Een inspirerende werkomgeving waarin jij samen met meer dan 80 collega’s het verschil maakt voor kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand;
 • Een salariëring conform de cao Sociaal Werk van €1.933 bruto per maand (op basis van 36 uur p/w) plus vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een tijdelijk contract voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Ondersteuning in jouw ontwikkeling (o.a. met relevante trainingen).

Functie-eisen

 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je houdt goed overzicht en schakelt goed tussen veel verschillende taken;
 • Je bent communicatief zeer vaardig en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners;
 • Je werkt zelfstandig en denkt graag in oplossingen en mogelijkheden;
 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding;
 • Je woont in Den Haag.

Solliciteren? 

 • Solliciteren kan tot zondag 9 september 2018 door je cv met motivatie te sturen aan denhaag@jinc.nl o.v.v. projectondersteuner Den Haag. Als je nog vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Suzanne Snijders via 070-2092303.

Het is voor JINC essentieel om zorg te dragen voor de belangen en het welzijn van de kinderen in onze projecten. Om die reden vraagt JINC voor haar medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag aan en laat ze haar medewerkers de Code Gedrag en Integriteit van de Vereniging JINC ondertekenen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over JINC 

JINC helpt jongeren van 8 tot 16 jaar op weg naar een betere start op de arbeidsmarkt, door beroepsoriëntatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en workshops over ondernemerschap. JINC vindt dat elk kind een eerlijke kans verdient, ook als het opgroeit in een omgeving met minder voorbeelden en rolmodellen om zich aan op te trekken.

JINC is een non-profit organisatie. Ruim 1.300 bedrijven dragen (financieel) bij om de organisatie van de projecten mogelijk te maken en stellen hun medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. We bereiken jaarlijks bijna 50.000 basis-, praktijk- en vmbo-leerlingen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Kennemerland, Brabant, Flevoland en Leeuwarden. Er werken landelijk ruim 80 mensen bij JINC.