“Mijn ouders zijn erg betrokken bij hun gemeenschap, bij het stadje in Canada waar ik ben opgegroeid. Ze geloven dat mensen voor elkaar moeten zorgen, dat hebben ze ons echt meegegeven in de opvoeding. Toen ik bij Vermilion Energy terecht kwam, vond het ik dan ook logisch dat het bedrijf zijn personeel aanmoedigt om vrijwilligerswerk te doen.

Verantwoord ondernemen maakt je bedrijf sterker. In alle opzichten.

Scott Seatter, managing director Vermilion Energy NederlandTweet this

Vermilion Energy neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg serieus. We geloven namelijk dat je daar als bedrijf sterker van wordt – in alle opzichten. Daarbij willen we meer doen dan cheques uitschrijven, het doel is om deel te worden van de gemeenschap waarin we werken. Als we ons ergens vestigen, zoeken we altijd uit waar lokaal behoefte aan is. En daar bieden we dan steun aan. Financieel, maar ook met mankracht. Give back, give time, give together, dat zijn onze kernideeën.

Hechte bedrijfscultuur

Voor ons is JINC een ideale partner, omdat we het programma die drie waarden omvat. We geven geld, maar onze werknemers kunnen ook sollicitatietrainingen geven of carrière coach worden voor vmbo-leerlingen. En veel van die trainingen geven we weer samen, wat ook belangrijk is.

Ik merk trouwens dat werknemers het enorm waarderen dat ze iets maatschappelijks kunnen doen met hun werk. Het is verstevigt onze bedrijfscultuur, die toch al hecht en sociaal is. En een sterke, positieve bedrijfscultuur is weer van levensbelang voor het aantrekken en behouden van talent. Het past dus allemaal in elkaar, op een manier die goed is voor het bedrijf, de medewerkers en de gemeenschappen waar we actief zijn.”

EFRO-Liggend

EFRO steunt JINC

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling ( EFRO ) maakt JINC-project Kiezen voor…