“MVO zit in onze genen. Iedereen die hier werkt, wordt aangemoedigd om vernieuwend, in verbeteringen te denken. Wekelijks komen er ideeën binnen. Dat vind ik geweldig. Niet alleen omdat het leidt tot allerlei initiatieven, maar ook omdat het bijdraagt aan het werkplezier van mijn collega’s. En plezier hebben in je werk is belangrijk. Zeker als je een drukke baan hebt, zoals in het ziekenhuis. Want werken met mensen is meestal intensief.

Het ziekenhuis is een prachtige plek is om te werken. Die boodschap dragen we via JINC graag uit.

Peter Langenbach, bestuursvoorzitter Maasstad ZiekenhuisTweet this

Waarom we hebben gekozen voor een partnerschap met JINC? Omdat ik persoonlijk heb ervaren dat het iets toevoegt én omdat het leuk is om te doen. Zelf geef ik sollicitatietrainingen voor JINC en merk daarbij steeds weer dat je concreet iets kan betekenen voor de toekomst van een ander. De scholieren die ik ontmoet leren snel, hun verbetering is altijd enorm! En dat in anderhalf uur tijd.

Frisse blik

Het mes snijdt aan twee kanten, of je nou een sollicitatietraining geeft of bijvoorbeeld coach bent voor JINC. Kinderen hebben een frisse blik, ze denken in mogelijkheden. Dat werkt aanstekelijk en is heel leerzaam.

Daarnaast is het heel aantrekkelijk om nu al de werknemers van morgen te bereiken. We willen als ziekenhuis namelijk zoveel mogelijk jongeren enthousiast maken voor een baan in de zorg. Goed personeel is schaars, terwijl het ziekenhuis toch echt een prachtige plek is om te werken. Die boodschap dragen we via JINC graag uit. Iedereen wordt daar beter van.”