In mijn eerste jaar ben ik met mijn klas op Bliksemstage gegaan naar een gehandicaptenschool. We moesten houten speelgoedwagentjes opschuren en verven. Dat was nodig ook, ze waren echt toegetakeld. De splinters zaten eraan, best gevaarlijk. De kinderen kwamen langs, we zagen ze spelen. Nee, ik zou niet op een school willen werken. Zoveel kleintjes zijn me veel te druk, dan zou ik elke dag met hoofdpijn naar huis gaan. Maar ik had wel even het gevoel dat ik iets nuttigs deed.  

Later heb ik nog een Sollicitatietraining gedaan. We hadden meester René, een man die werkte bij Albert Heijn. En weet je, hij zei dat ik de beste van de klas was. Omdat ik open ben, dingen vertel en niet alleen ja en nee zeg. Hij vond wel dat ik beter rechtop moet zitten en de volgende keer geen trainingspak aan mag. Dat zal ik onthouden als ik een bijbaantje ga zoeken.  

EFRO-Liggend

EFRO steunt JINC

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling ( EFRO ) maakt JINC-project Kiezen voor…