Het is oneerlijk, maar waar: een kind dat opgroeit in Tilburg-Noord heeft over het algemeen minder kans om zijn talenten te verzilveren dan een kind uit De Blaak. Want ga maar na: hoe moet je ontdekken wat je wil en kan als je blik niet verder reikt dan je buurt? Als je weinig rolmodellen om je heen hebt en niet veel mensen met je meedenken?

‘Ik dacht dat het saai zou zijn, maar het was heel leuk! Ze hadden superveel beroepen: niet alleen op kantoor, maar ook koks, beveiligers, receptionisten en app-ontwerpers.’

Een basisschoolleerling na een Bliksemstage bij InterpolisTweet dit

Projecten

JINC Tilburg zet alles op alles om deze kinderen een eerlijke start op de arbeidsmarkt te geven. In samenwerking met het bedrijfsleven en scholen organiseren we Bliksemstages, zodat ze actief kennismaken met een verscheidenheid aan beroepen. Daarnaast trainen we vmbo’ers op het gebied van solliciteren.

Doe mee!

Zonder samen te werken met (medewerkers van) bedrijven en scholen zou JINC niet jaarlijks honderden jonge inwoners van Tilburg kunnen bereiken. Dus geloof je dat jouw onderneming er baat bij heeft om de werknemers van straks een steuntje in de rug te geven? Wil jij als professional je kennis en ervaring doorgeven aan een jonge generatie? Of geloof je dat jouw leerlingen zullen groeien met JINC? Meld je dan bij ons aan!

Impact

Met onze praktische, doelgerichte aanpak overbruggen we de kloof tussen arm en rijk; komen we dichterbij een Tilburg waar ieder kind dezelfde kansen heeft. Dat denken we niet alleen, dat weten we!

1.490
leerlingen uit Tilburg doen in 2019 mee aan een JINC-project
35
partners maken het werk van JINC Tilburg mogelijk
61
professionals uit Tilburg zetten zich in 2019 als vrijwilliger in voor JINC

Over JINC Tilburg

mvo1 JINC

Partners in Tilburg

Het bedrijfsleven staat jaarlijks garant voor ongeveer 60% van onze financiën. De…

Tilburg medewerkers 2022

Medewerkers Tilburg

Emily van Schaik Leonore Vonk Meghan van den Heuvel Pleuni Klessens Reem Salem …

contact

Contact

Neem contact op met JINC en kom meer te weten over onze strijd voor een samenleving…