Het is oneerlijk, maar waar: wie geboren wordt in Breda-Noord heeft over het algemeen minder kans op een goede carrière dan iemand die ter wereld komt in het zuiden van de stad. Met talent of intelligentie heeft dat niets te maken, wel met de gevolgen van armoede. Want ga maar na: hoe moet je ontdekken wat je wil en kan als je blik niet verder reikt dan je buurt? Als je weinig rolmodellen om je heen hebt en niet veel mensen met je meedenken?

“Het geven van de sollicitatietraining vond ik een van de meest inspirerende ervaringen van de afgelopen jaren. Ik wens veel mensen dezelfde ervaring toe.”

Cees de Boer, Global Chief Data Security & Confidentiality Leader bij Deloitte Nederland Tweet dit

Projecten

JINC Breda zet alles op alles om deze kinderen een eerlijke start op de arbeidsmarkt te geven. Hoe doen we dat? In samenwerking met het bedrijfsleven en scholen organiseren we Bliksemstages, zodat ze actief kennismaken met een verscheidenheid aan beroepen. Daarnaast trainen we vmbo’ers op het gebied van solliciteren.

Doe mee!

Zonder samen te werken met (medewerkers van) bedrijven en scholen zou JINC niet jaarlijks honderden jonge inwoners van Breda kunnen bereiken. Dus geloof je dat jouw onderneming er baat bij heeft om de werknemers van straks een steuntje in de rug te geven? Wil jij als professional je kennis en ervaring doorgeven aan een jonge generatie? Of geloof je dat jouw leerlingen zullen groeien met JINC? Meld je dan bij ons aan!

Impact

Met onze aanpak overbruggen we de kloof tussen ‘haves’ en ‘have nots’. Want al is een kind afkomstig uit een wijk met veel problemen, als hij inzicht heeft in zijn talenten, zich goed kan presenteren en weet wat er te koop is op het gebied van opleiding en werk, dan komt hij er wel. Dat denken we niet alleen, dat weten we.

Over JINC Breda

mvo1 JINC

Partners in Breda

Het bedrijfsleven staat jaarlijks garant voor ongeveer 60% van onze financiën. De…

Team JINC Breda

Medewerkers Breda

Emma van Dam Kimberly de Boer-Wijnhamer Lieke Van Kempen Meghan van den Heuvel Nienke…

contact

Contact

Neem contact op met JINC en kom meer te weten over onze strijd voor een samenleving…