Beste,

Persoonlijke introductie. Bijvoorbeeld:
Zoals je misschien weet, is mijn bedrijf partner van JINC en geef ik een paar keer per jaar een sollicitatietraining aan vmbo-leerlingen via hen. Ik vind de samenwerking waardevol en denk dat er ook een match is tussen jouw bedrijf en JINC. Zij drinken graag een keer een kopje koffie met je om kennis te maken. Ik hoor graag of je hiervoor openstaat.

Hieronder stuur ik je informatie over JINC.

Hartelijke groeten,

Over JINC:

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 47.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien – in de regio’s Amsterdam, Brabant, Den Haag, Flevoland, Kennemerland, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 370 partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en professionele expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring.

Iedereen groeit met JINC.

Meer informatie vind je hier: https://www.jinc.nl/doe-mee/voor-bedrijven/