In december gingen leerlingen van de Stedelijke Mavo in Enschede op Bliksemstage bij een aantal bedrijven, waarna ze een Sollicitatietraining kregen op school. Die ervaring smaakte naar meer, en we zijn van plan om binnenkort een sollicitatieprocedure te beginnen.

Kom kennismaken!

Daarbij gaan we op zoek naar mensen die de kar willen trekken bij het opzetten van de vestiging en naar medewerkers die hen op alle fronten ondersteunen. Daar komt veel bij kijken. Van het werven van partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs tot contacten leggen met de lokale politiek, en het (financieel) opzetten en uitvoeren van onze projecten: het moet allemaal bij je passen.

Lees jij dit en denk je: dat past bij mij? Stuur vooruitlopend op onze sollicitatieprocedure dan alvast een mailtje naar sollicitatie@jinc.nl. We maken graag kennis met je!

Zij gingen je voor

Wil je alvast een indruk hebben hoe het is om een JINC-vestiging op te starten? Lees dan onderstaand verhaal, waarin Brenda Melgert en Bianca Akkerman vertellen over de begindagen van ‘hun’ vestiging in Leeuwarden.

BB

‘Ons bloed is niet meer rood, maar oranje’

Op een donkere decemberochtend in 2016 stapte Brenda Melgert haar auto in om via de…