Jaarlijks bereikt JINC ruim 37.000 jongeren. De enorme inzet van vrijwilligers maakt écht het verschil in de levens van de jongeren. Dankzij haar coach besloot Lisa International Business Studies te volgen. Een groot succes! Nu is ze een ambitieuze jongedame en zit ze op het hbo. “Het is goed gekomen met mij. Eerst dacht ik dat mijn leven voorbij was. Toen ik vmbo moest gaan doen”. Haar coach heeft een belangrijke rol gespeeld in haar leven. “Nu was er eindelijk iemand die met mij meedacht en mij goed begeleidde. Hij hielp met nadenken over wat wil je nou eigenlijk, wat wil je doen, wat vind je leuk. En dat heeft mij dus echt geholpen. Ik ben echt zo moeilijk in keuzes maken. En ik vind ook dat je best wel vroeg een keuze moet maken. Er is zo veel druk. Mijn moeder weet wel of iets bij mij past of niet, maar soms wil je gewoon advies. Je hebt niks aan ‘doe wat goed voelt’. De coach kwam met gerichte opties gebaseerd op onze gesprekken. Nog steeds ben ik ontzettend blij met mijn keuze!