Op donderdag 29 januari waren Chaima Ben Hadi en haar klasgenootje Jalila de bazen van Ikea Haarlem tijdens JINC Baas van Morgen. Chaima doet uitgebreid verslag van deze bijzondere dag:

“Op donderdag 29 januari ben ik naar Ikea geweest met Jalila. We waren de bazen van Ikea. Toen we binnen kwamen werden we door alle medewerkers verwelkomd. We hebben eerst ons Ikea kleren en schoenen aangedaan, vervolgens hebben we een vergadering gedaan met de medewekers. Daarna hebben we voor dat de Ikea was geopend, gekeken of alles veilig was. We hebben wat ontbeten, daarna hebben we naar alles gekeken wat van het personeel was. Er zijn verschillende groepen in Ikea. En je kunt ook per groep zien wie, wie is aan de kleren. We zijn ook met Fleur, de interieur designer meegeweest. Zij richt samen met haar team de kamers in. We mochten ook ons eigen kamers maken op papier. Daarna hebben we wat geluncht. We hebben daarna alles even geevalueerd. Het was echt SUPER om een dag de baas van Ikea te mogen zijn!

Nadat we klaar waren in Ikea, zijn we ook nog naar een conferentie in Amsterdam geweest. Daar waren de meeste kinderen gekomen, die mee hadden gedaan aan het project ‘De baas van morgen’. We hebben daar de dag geevalueerd en verteld wat we  van onze bazen vonden. We hebben op posters gezet wat we niet hadden verwacht, hoe je de dag vond… etc. We mochten op het podium staan en presenteren wat we hebben gemaakt.

Ik heb een TOP dag gehad!”

Chaima Ben Hadi, gr.8