Dit ga je doen

Als vestigingsmanager van een nieuwe JINC locatie ben je een echte duizendpoot die met veel drive een netwerk opbouwt bij tal van bedrijven en scholen, maar die ook hands-on aan de slag gaat met het organiseren van de projecten en alles wat daarbij komt kijken. Als boegbeeld werk je aan het vergroten van de zichtbaarheid en het uitbouwen van het draagvlak in jouw stad bij bedrijven, schoolbesturen en de lokale politiek. Je kruipt in de rol van projectmanager en zorgt dat de jaarlijkse doelstellingen voor de uitvoering van de JINC-projecten worden behaald. In de opbouwfase doe je ook zelf de uitvoering van projecten (organisatie van A tot Z). Je zorgt ervoor dat de vestiging financieel gezond is en blijft; je bent budgetverantwoordelijk en werft genoeg partners en fondsen om de continuïteit van jouw vestiging te waarborgen.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je start de dag met een goede kop koffie en gaat op de fiets naar de wethouder om te praten over gelijke kansen in het onderwijs voor jongeren. Vervolgens heb je een afspraak op een vmbo-school om het project Sollicitatietraining te coördineren. Je geeft instructies aan de vrijwilligers en hebt aansluitend een gesprek met de directeur en decaan van de school over het vergroten van de impact van de JINC projecten. Je stelt voor om de samenwerking uit te breiden met het project Bliksemstage in de 2e en 3e klas. In de middag heb je een afspraak met de directeur van een bedrijf. Je vraagt goed door en vertelt JINC kan helpen bij het invullen van het MVO-beleid. Ze is direct enthousiast en wil partner worden. Dolblij zet je een bericht op intranet om dit goede nieuws te delen met je collega’s.

Dit zit in je rugzak

• Je hebt universitair werk- en denkniveau en minstens vijf jaar relevante werkervaring.
• Je hebt een energieke uitstraling en uitstekende wervingscapaciteiten; je bent commercieel en in staat om nieuwe bedrijven en scholen aan JINC te binden.
• Je hebt oog en gevoel voor de belangen die spelen, legt verbindingen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg.
• Je hebt ervaring met het opzetten, structureren en opschalen van projecten, met financieel beheer en het bewaken van budgetten, en met het leidinggeven aan een groeiend team van professionals.

En dit krijg je van ons

• Een zeer afwisselende baan van 32 uur per week. Samen met 100 collega’s in het hele land maak je het verschil voor kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand.
• Bij een baan met impact bij een organisatie waar je graag bij wil horen en waar je trots op bent, hoort ook een materiële beloning. JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 11/12 (€ 3.500 tot € 4.100 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goed pensioen.
• De cao hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Het loopbaanbudget geeft je de extra mogelijkheid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
• Een halfjaarcontract met intentie tot verlenging bij goed functioneren.
• Ondersteuning bij je ontwikkeling o.a. door trainingen op het gebied van leiderschap en acquisitie.
• Goede doorgroeimogelijkheden; onze organisatie groeit nog elk jaar waardoor er vaak nieuwe functies vrijkomen.

Enthousiast?

Stuur dan je cv plus motivatie zo snel mogelijk, uiterlijk dinsdag 14 mei, naar sollicitatie@jinc.nl onder vermelding van ‘Vestigingsmanager Uitbreiding’. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Jane Hempenius via jhempenius@jinc.nl.

Als medewerker van JINC zul je een Verklaring Omtrent Gedrag moeten kunnen overleggen en de Code Gedrag en Integriteit van de Vereniging JINC moeten ondertekenen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.