Dit ga je doen

Onder de term projectmedewerker vallen bij ons diverse verantwoordelijkheden. Als accountmanager ben jij het gezicht van JINC naar jouw contactpersonen bij scholen en bedrijven en onderhoud je deze relaties. Als planner en organisator zorg je dat bedrijven en scholen goed zijn voorbereid op onze projecten. En als werver enthousiasmeer je vrijwilligers om deel te nemen aan onze projecten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat bedrijven zich ook financieel aan JINC willen verbinden, zodat we ons netwerk kunnen uitbreiden. Aangezien al onze projecten onder schooltijd (als onderdeel van het lesprogramma) plaatsvinden, kun je je goed inleven in de wereld van docenten en schoolleiders wat resulteert in een soepele samenwerking met de deelnemende scholen.

Zo ziet je werkdag er straks uit

Je begint de dag bij de bakker op de hoek, waar je de eerste Bliksemstage van jouw vestiging bijwoont. Dit bedrijf heb je vorige maand zelf geworven. Je kijkt mee naar het programma zodat je na afloop feedback kunt geven en de relatie kan versterken: wie weet is dit een potentiële partner voor JINC? Terug op kantoor kruip je achter je laptop voor de Sollicitatietraining-planning voor de komende maand. In ons digitale planningssysteem bekijk je welke scholen er op de planning staan en welke trainers je nog moet bellen om het programma mee door te nemen. Na schooltijd bel je twee scholen die deze week een Bliksemstage hebben georganiseerd om de ervaringen te horen.

Dit zit in je rugzak

• Je hebt hbo werk- en denkniveau.
• Commerciële werkervaring is een pré.
• Je wil je graag inzetten om het verschil te maken voor jongeren in Nederland.
• Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt overweg met uiteenlopende gesprekspartners.
• Als persoon ben je flexibel, creatief, nauwkeurig, actiegericht en zelfstandig.
• Je woont in de stad waar je solliciteert en/of je weet er je weg goed te vinden.

En dit krijg je van ons

• Een zeer afwisselende baan van 32 uur per week in een gedreven, betrokken en vrolijk team.
• Naast een baan met impact bij een organisatie waar je graag bij wil horen en waar je trots op bent, hoort ook een materiële beloning. JINC volgt de cao Sociaal Werk met een inschaling in schaal 7 (€ 2.300 tot € 2.500 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goed pensioen.
• De cao hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het individuele keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%) kan naar behoefte worden ingezet in de vorm van tijd of geld. Het loopbaanbudget geeft je de extra mogelijkheid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
• Een halfjaarcontract met intentie tot verlenging bij goed functioneren.
• Ondersteuning bij je ontwikkeling o.a. door trainingen op het gebied van time management en acquisitie.
• Goede doorgroeimogelijkheden; onze organisatie groeit nog elk jaar waardoor er vaak nieuwe functies vrijkomen.

Enthousiast?

Stuur dan je cv plus motivatie zo snel mogelijk, uiterlijk maandag 18 maart 2019, naar sollicitatie@jinc.nl onder vermelding van ‘Projectmedewerker Uitbreiding’. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Jane Hempenius via jhempenius@jinc.nl.

Het maken van een casus behoort tot de selectieprocedure.

Als medewerker van JINC zul je een Verklaring Omtrent Gedrag moeten kunnen overleggen en de Code Gedrag en Integriteit van de Vereniging JINC moeten ondertekenen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.