Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega’s in Groningen, Tilburg, Breda, Arnhem, Delft, Leiden en Maastricht. We zoeken zowel mensen die de kar trekken bij het opzetten van een nieuwe vestiging als medewerkers die hen op alle fronten ondersteunen.

Verbindend én commercieel

Let wel: daar komt veel bij kijken. Van het werven van partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs tot contacten leggen met de lokale politiek en het opzetten en uitvoeren van onze projecten: het moet allemaal bij je passen.

Lwd-6

Sinds ik bij JINC werk, heb ik echt het idee dat ik het verschil maak. Ik zie hoe jongeren uit Leeuwarden groeien van een sollicitatietraining, hoeveel ze opsteken door op Bliksemstage te gaan. Tegelijkertijd kan ik al mijn energie en ondernemingslust kwijt. Dat is belangrijk voor mij, want ik hou echt niet van stilzitten achter een bureau. Bianca Akkerman-Joustra, vestigingsdirecteur JINC Leeuwarden

Ben jij commercieel en idealistisch, ondernemend en verbindend? Heb je een sterke band met één van de betreffende regio’s? En wil je graag werken voor een ambitieuze non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren? Bekijk dan onderstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!

Vacatures

Alle vacatures voor de uitbreiding zijn vervuld! Wil je wel graag bij JINC aan de slag?  Bekijk dan snel al onze vacatures hier.