Bron: www.youtube.com

Voor de jonge deelnemers is de laatste donderdag van januari een grote dag. De meesten worden met een bedrijfsauto opgehaald van huis en naar de Amsterdamse Zuidas, de Rotterdamse binnenstad of een ander bedrijventerrein gereden, om daar aan de slag te gaan. Als nieuwe ceo of directeur, welteverstaan.

Geen wonder dus dat veel Bazen van Morgen aan het begin van de ochtend een beetje bleek om de neus zien. Optrekken met de ceo van een groot bedrijf, werken aan een speciaal project, de resultaten presenteren: het ís ook niet niks.

Die dag kreeg ik een stage aangeboden. Toen heb ik een tijdje gebikkeld, gebikkeld, gebikkeld. En uiteindelijk kon ik in de vakantie komen werken.

Ike over de uitwerking van de Baas van MorgenTweet dit

Injectie zelfvertrouwen

Natuurlijk, de kinderen die meedoen, zullen door die ene dag niet allemaal uitgroeien tot ceo. JINC Baas van Morgen geeft hen echter wél een flinke injectie zelfvertrouwen, een stoot energie en, misschien wel het belangrijkste van alles, een bredere horizon. Ze doen bovendien een waardevol contact op waar ze later beroep op mogen doen en zien van binnenuit  hoe een bedrijf werkt. Dat is niet gek, voor een dagje de baas spelen!

JINC nodigt elk jaar een aantal van haar grootste (aanstaande) partners uit om deel te nemen aan Baas van Morgen. Het project wordt uitgevoerd in alle JINC-regio’s: Amsterdam, RotterdamUtrecht, Den Haag, Brabant, Zuid-LimburgKennemerland, ZaanstadLeeuwarden en Flevoland.

Recente artikelen over “JINC Baas van Morgen”