Beeldenweelde-Fotografie-Jinc-Baas-van-Morgen-OCI-02-06-22-WEB-8465-760x428

JINC Baas van Morgen: 10e editie op 6 juni 2024!

Op donderdag 6 juni 2024 is het weer zover: dan nemen leerlingen door heel Nederland voor de tiende keer voor één dag plaats op de stoel van een CEO, directeur of politicus tijdens JINC Baas van Morgen.

27 maart 2024

Hoe kun je leerlingen inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Door ze een dag lang de leiding te geven! Met JINC Baas van Morgen bieden we deze kans aan honderden jongeren door heel Nederland. Ze worden opgehaald met de bedrijfsauto, nemen deel aan vergaderingen en denken mee over specifieke vraagstukken.

JINC Baas van Morgen vergroot kansengelijkheid

JINC zet zich in voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar in wijken met sociaaleconomische achterstand. Door jongeren te koppelen aan directeuren, leidinggevenden en CEO’s uit het bedrijfsleven geven we hen een inkijkje in de werkomgeving. Zo doen ze waardevolle ervaring op voor de toekomst, vergroten ze hun zelfvertrouwen en breiden ze hun netwerk uit. Deze aspecten zijn essentieel voor hun toekomstig succes op de arbeidsmarkt.

Blijf op de hoogte

Op donderdag 4 april maken we de bedrijven en bazen van vandaag bekend die deelnemen aan JINC Baas van Morgen 2024. Daarna houden we jullie op de hoogte van de voorbereidingen van de leerlingen, kijken we terug op 2023, delen we succesverhalen van de afgelopen 10 jaar en werpen we samen met een baas van vandaag alvast een blik op 6 juni.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn.