JINC Rotterdam

JINC Rotterdam helpt jongeren die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

In een programma van zeven projecten, de JINC-leerlijn, maken jongeren kennis met bedrijven en beroepen en leren ze effectief gedrag voor stage en werk. JINC Rotterdam bereikt in 2016 meer dan 10 000 leerlingen.

JINC Rotterdam wordt grotendeels gefinancierd door bedrijven en scholen die zich aan JINC verbonden hebben als partner. Ze openen hun deuren voor leerlingen of stellen hun medewerkers beschikbaar als trainer of coach. Daarnaast ontvangt JINC Rotterdam een financiële bijdrage van de Gemeente Rotterdam en enkele fondsen.

 Geïnteresseerd in JINC en haar projecten? Neem hier contact op!

Gezocht!

5 okt 2015

Lijkt het je leuk om leerlingen te begeleiden bij het vergroten van hun woordenschat en hen mee te nemen in de wereld van de Rotterdamse haven? Word dan taalgids voor het project Port...

Laatste Nieuws

28 feb 2017

Tijdens ons Baas van Morgen-evenement stond Chaimae Fadis voor één dag aan het roer van JINC. En ze verspilde haar tijd niet: als een ware pro stond ze de pers te woord én presenteerde ze een idee...