Een online schoolreisje via Teams, hoe gaaf is dat! In samenwerking met Athlon Nederland wordt er vandaag een TaalTrip georganiseerd over mobiliteit. Hierbij brengen leerlingen van basisschool de Aquamarijn een digitaal bezoekje aan het bedrijf.

Twee medewerkers van Athlon hosten de trip en leggen moeilijke woorden als groene stroom, grijze stroom en laadpaal uit aan de hand van concrete voorbeelden. Saai wordt het zeker niet, want de leerlingen worden meegenomen op een echte puzzeltocht door het pand.

Leuk en leerzaam

Door de combinatie van gedreven medewerkers, een interessante omgeving en filmpjes bleek dit een leuk én leerzaam digitaal uitje te zijn voor de leerlingen!

Ben je benieuwd hoe zo’n digitale TaalTrip eruit ziet? Bekijk het in deze korte sneak preview,  die Athlon heeft gemaakt.

Source: www.youtube.com

Wil je ook graag kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand helpen met hun woordenschat en beroepsoriëntatie? Kijk dan hier wat je kunt doen! Juist nu is je hulp welkom, want de leerlingen voor wie JINC haar projecten organiseert, lopen door de schoolsluiting extra achterstand op.