JINC Den Haag

JINC Den Haag helpt jongeren van 10 tot en met 16 jaar op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt door hen al vroegtijdig kennis te laten maken met verschillende beroepen en hen vaardigheden te leren die nodig zijn als je gaat werken.

In 2017 gaan 1.650 basisschool- (groep 7 & 8) en vmbo-leerlingen (1e & 2e klas) op Bliksemstage en krijgen ruim 850 vmbo-leerlingen een Sollicitatietraining van professionals uit het bedrijfsleven. De ambitie is om het bereik van het aantal leerlingen de komende jaren verder uit te breiden. Tevens zullen andere projecten uit de JINC-leerlijn aan het aanbod worden toegevoegd.  

JINC Den Haag wordt grotendeels gefinancierd door bedrijven die zich als partner aan JINC verbonden hebben. Partnerbedrijven openen hun deuren voor leerlingen of stellen hun medewerkers beschikbaar als sollicitatietrainer. Daarnaast ontvangt JINC een financiële bijdrage van onder andere de gemeente, Nationale Nederlanden, VSBfonds en Fonds1818.

Gezocht!

10 jan 2017

JINC Den Haag is hard op zoek naar verschillende soorten Bliksemstagebedrijven en -instellingen. We zoeken met name technische bedrijven en zorginstellingen. Tijdens een Bliksemstage bezoeken...

Laatste Nieuws

28 feb 2017

Tijdens ons Baas van Morgen-evenement stond Chaimae Fadis voor één dag aan het roer van JINC. En ze verspilde haar tijd niet: als een ware pro stond ze de pers te woord én presenteerde ze een idee...