Bron: www.youtube.com

Daar staan ze dan, om 09.00 uur ’s ochtends. Vanuit hun eigen buurt naar de Amsterdamse Zuidas, de Rotterdamse binnenstad of een ander bedrijventerrein gereisd, om daar als nieuwe baas aan de slag te gaan.

Die dag kreeg ik een stage aangeboden. Toen heb ik een tijdje gebikkeld, gebikkeld, gebikkeld. En uiteindelijk kon ik in de vakantie komen werken.

Ike Iyere over de uitwerking van de Baas van MorgenTweet dit

Geen wonder dat veel jonge deelnemers aan JINC Baas van Morgen aan het begin van de dag een beetje bleek om de neus zien. Optrekken met de ceo van een groot bedrijf, werken aan een project dat te maken heeft met kansenongelijkheid, de resultaten presenteren: het ís ook niet niks.

Injectie zelfvertrouwen

We weten het: de kinderen die meedoen, zullen heus niet allemaal uitgroeien tot ceo. JINC Baas van Morgen geeft hen echter wél een flinke injectie zelfvertrouwen, een stoot energie en, misschien wel het belangrijkste van alles, een bredere horizon. Ze doen bovendien een waardevol contact op waar ze later beroep op mogen doen en zien van binnenuit  hoe een bedrijf werkt. Dat is niet gek, voor een dagje de baas spelen!

JINC nodigt elk jaar een aantal van haar grootste (aanstaande) partners uit om deel te nemen aan Baas van Morgen. Het project wordt uitgevoerd in alle JINC-regio’s: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Brabant, Kennemerland, Flevoland en Leeuwarden.

Recente artikelen over “JINC Baas van Morgen”